Drie bekende gezichten in het harde zaallicht. De hoogleraar, de hoofdredacteur, de adviseur. Hun connectie: communicatie. Ze vertellen een verhaal over angst en wat het hen oplevert die angst tegemoet te gaan. Mede-oprichter van de maatschap, Frithjof de Haan, staat als adviseur op het podium in deze serie monologen.

Drie persoonlijke verhalen zijn het. Communicatiemonologen. Verhalen over hun jeugdjaren. Over vaders die drinken, vaders die slaan, vaders die nooit zeggen dat het goed is, vaders die veel te vroeg doodgaan… Altijd maar die vaders. En over moeders, zusters, broers bij wie ze steun zoeken en (soms) vinden. Over hoe hun ouders in hen voortleven.

  • Communicatiemonologen (Vakimpuls Logeion)
  • Donderdag 8 juni 2017, aanvang: 14.30 uur
  • Werftheater, Oudegracht 58 te Utrecht
  • Kaarten koop je hier!

Je angst overwinnen

Noelle Aarts, Rocco Mooij en Frithjof de Haan vertellen op 8 juni hoe ze geworden zijn wie ze zijn. Hoe ze schoorvoetend angst overwinnen door op het gevaar af te gaan. Steeds weer. Hoe ze krachtig zijn geworden door zich kwetsbaar op te stellen. En wat kwetsbaarheid kan betekenen voor hun vakgebied communicatie. Voor de dagelijkse praktijk van het communiceren zelfs. Want dat is waar deze intieme voorstelling uiteindelijk over gaat. Over de kracht van kwetsbaarheid en hoe die toe te passen in de soms harde, dagelijkse (communicatie)praktijk.

Onder leiding van regisseuse Vivien Broekman, ervaren coach en trainer op het gebied van samenwerken en relaties, en Rocco Mooij gaan we in dialoog over de monologen.

Wil je erbij zijn? Kaarten zijn hier te koop via Logeion!