2019: nieuw bureau, nieuw avontuur

Het is alweer vier jaar geleden dat Catelijne besloot om zzp-er te worden. Een stap die haar veel heeft gebracht. Catelijne: ‘ik kijk terug op een paar prachtige jaren waarin ik veel heb geleerd en bereikt. Ik heb genoten van de vrijheid die het ondernemerschap brengt, met mooie klussen voor dito opdrachtgevers.’

Nu is het voor Catelijne tijd voor een stap in het ondernemerschap. Ze stapt de bureauwereld weer in. Niet zomaar een stap, niet zomaar een bureau. Vanaf 1 februari a.s. gaat ze bij ons aan de slag als senior communicatieadviseur. Als kersvers lid van het managementteam gaat ze bovendien meebouwen aan de toekomst van de Maatschap. Catelijne: ‘nog vier weken en dan begint mijn nieuwe avontuur. Ik kan niet wachten.’

Wil je kennis maken met Catelijne en de Maatschap? Plan dan een kopje met haar in.