In gesprek met Eefje Nienhuis, Frithjof de Haan en Hanneke Koppers over de constante dialoog tussen de binnen- en buitenwereld.

Bestuurders, secretarissen, programmamanagers en projectleiders moeten vaak in korte tijd hun standpunt bepalen. Wat vind ik en wat draag ik uit? Idealiter doen ze dat op basis van wat er in de buitenwereld speelt. Wat zijn de standpunten, is er draagvlak, wat zijn de issues bij de verschillende belanghebbenden? En hoe staat het met de binnenwereld, de fracties, de raad en de professionals? De kunst is een constante dialoog op gang te brengen en te blijven voeden.  We gaan tijdens C-day in gesprek over communicatief leiderschap en kijken hoe het ‘achtjes draaien’ tussen de binnen- en buitenwereld gaat bij gemeente Utrecht en de Technische Universiteit Eindhoven.

C-day fasterclass

Wat is het appel van bestuurders op de afdeling Communicatie? In hoeverre weten we echt wat er speelt bij ‘de dorpspomp’, op social media of rond het koffieapparaat? En hoe kan die informatie het beste worden gedeeld met de inhoudelijk verantwoordelijken en zetten we het in bij het maken van beleid? Frithjof gaat op 1 juni tijdens de Pubiquest Fasterclass op de Logeion C-day in gesprek met Eefje Nienhuis (adviseur bestuurscommunicatie gemeente Utrecht ) en Hanneke Koppers (directeur Communicatie Technische Universiteit Eindhoven). We starten het gesprek met de introductie van het Communicatie Lemniscaat.

Praat mee

Wat: Fasterclass Constant achtjes draaien
Wanneer: Logeion C-day, 1 juni 2017
Aanmelden: www.cday.nl