Waarom moeilijk doen, als het samen kan

Als allround communicatieadviseur met een voorliefde voor strategische vraagstukken in een maatschappelijke context, denk ik altijd een stap vooruit. Ik werk graag samen met de opdrachtgever om een strategie te ontwikkelen, een stakeholderanalyse uit te voeren of communicatiedoelen te realiseren. Ook ben ik een betrokken en proactieve gesprekspartner, die niet in problemen maar in kansen denkt.

 

Voor mij ligt de kracht van effectieve communicatie in het opbouwen van vertrouwen en het creëren van waardevolle verbindingen en relaties. Ik geloof in de kracht van samenwerking om doelen te bereiken. En met een scherp oog voor groepsprocessen, zie ik snel wat iemand nodig heeft. Dit zet ik graag in binnen een team, maar ook zeker daarbuiten. Om zo de belangen van betrokkenen nauwkeurig in overweging te kunnen nemen.

 

Daarnaast ben ik een adviseur die graag plant en structuur aanbrengt. Daarbij bewaak ik de voortgang en kwaliteit van het project, door risico’s te inventariseren en het overzicht te behouden. Zo zorg ik ervoor dat we samen resultaten kunnen behalen.

 

Als verbinder in het communicatievak ga ik graag aan de slag met impactvolle projecten. Waar ik mijn passie en energie voor maatschappelijke vraagstukken kan inzetten.