Communicatie als aanjager voor verandering

Linn is een pragmatische denker en doener. Met een achtergrond als communicatieadviseur en organisatiecoach kan ze zowel op inhoud als op proces schakelen. Veranderprocessen interesseren haar mateloos, en dan vooral de vraag: hoe kun je met communicatie bijdragen aan échte verandering?

 

Linn schuift graag aan bij de tekentafel zodat communicatie aansluit bij de veranderstrategie. Maar kijk niet raar op als ze ook een visie op de veranderstrategie heeft. Linn bekijkt vraagstukken vanuit een breed perspectief en draagt het hart op de tong. Ze komt het beste uit de verf in een transparante werkomgeving waar er ruimte is om kritisch te blijven en te experimenteren.

 

Haar natuurlijke interesse voor menselijk gedrag en psychologie is een fijne bijkomstigheid. Gedrag is immers dé factor voor succes of mislukking. Maar wat zorgt ervoor dat mensen ander gedrag gaan vertonen? Hoe verhoog je de veranderbereidheid? En hoe verpak je vervolgens de boodschap? Linn denkt met je mee, onderscheidt hoofd- van bijzaken en zorgt voor een ijzersterke boodschap.