10-12-2019 | vacature

Maatschap zoekt een medior adviseur

we are hiring hiring recruitment employee 111953631605
  • Je werkt graag voor het publieke domein en houdt van maatschappelijke vraagstukken
  • Je vindt het leuk om strategieën tot leven te brengen 
  • Je bent een kei in de uitvoering en haalt hier veel plezier uit
  • Je bent een teamspeler die ook prima zelfstandig werkt 
  • Je hebt de ambitie om jezelf verder te ontwikkelen
  • En je wilt werken bij een topbureau

 

Maatschap voor Communicatie is al bijna twee decennia een toonaangevend communicatieadviesbureau in Nederland. Wij leiden het gesprek in het publieke domein op het snijvlak van communicatie, organisatie en beleid.

 

Wij zijn een onafhankelijk bureau met een uitgesproken mening over maatschappelijke thema’s én over ons vak. Soms een tikkeltje eigenwijs, graven wij naar de vraag achter de vraag. Dat levert inzichtrijke gesprekken en scherpe communicatieadviezen met werkingskracht op. En natuurlijk zorgen we ook dat de realisatie voor elkaar komt.

Ben jij een Maatschapper? 

We zoeken een collega met minimaal vijf jaar werkervaring en bij voorkeur aan de bureauzijde. Je hebt een duidelijke visie op het vak. En je schakelt moeiteloos van strategie naar uitvoering en andersom. Of je nu een overheidsorganisatie, hogeschool of energiemaatschappij moet adviseren: als Maatschapper sta je er en zorg je dat het voor elkaar komt. Ook vind je het geen probleem om, net als je collega’s, een paar bureautaken op te pakken. 

 

Bij de Maatschap werk je in een informeel, collegiaal team waar je je snel thuis zult voelen. Dat je werk en privé optimaal op elkaar wilt afstemmen, vinden we niet meer dan normaal. Soms werken we tot ’s avonds laat om een deadline te halen, maar je gaat ook rustig wat eerder weg of werkt een dagje thuis. Wij besteden veel tijd aan persoonlijke én teamontwikkeling. Ook doen we regelmatig leuke dingen met elkaar en organiseren we mooie bijeenkomsten zoals ons communicatiefestival!   

 

Onze aanlandplek ligt vlakbij de stations Utrecht Centraal en Utrecht Vaartsche Rijn. Je hebt goede arbeidsvoorwaarden en wilt minimaal 36 uur werken. Zin in? Ja?

 

Stuur dan vóór 1 januari 2020 je CV en een motivatie aan office@mvc.nl. 

 

Voor vragen kun je contact opnemen met Catelijne van Calsteren: 06 - 21 84 36 19

Nieuwsgierig geworden en wil je meer weten?

Elkaar zien en spreken, dat werkt natuurlijk het best. Neem daarom contact op met Catelijne van Calsteren.Ja, ik wil contact