16-09-2020 | vacature

Gezocht: senior adviseur met specialisme participatie

Maatschap voor Communicatie is een strategisch communicatieadviesbureau voor het publieke domein. Opdrachtgevers schakelen ons in voor complexe maatschappelijke vraagstukken waar geen eenvoudige oplossingen voor bestaan. Wij helpen ze in betere verbinding te komen met hun omgeving. Om vanuit gerichte dialoog hun doelen en ambities helpen realiseren en tot betere resultaten te komen. Wij leiden graag dat gesprek. Participatie is voor ons een belangrijk aandachtsterrein. Bijvoorbeeld rond energietransitie, gebiedsontwikkeling en het sociaal domein. 

 

Wij willen ons team versterken met een kei van een senior communicatieadviseur met specialisme participatie. Wij zoeken een betrokken en inspirerende collega, een gesprekspartner voor bestuurders en directie in het publieke domein. Je hebt veel vlieguren op de teller. Je bent sensitief, vertrouwenwekkend, strategisch, ondernemend én een teamplayer die graag meebouwt aan de Maatschap. Ervaring bij of met de overheid is een must, bureau-ervaring is een pre.

 

Wij bieden je een werkomgeving waarin je inhoudelijk wordt uitgedaagd en een vrolijke teamgeest heerst. Maatschap voor Communicatie is al 20 jaar een onafhankelijk bureau met een uitgesproken mening over maatschappelijke thema’s én over ons vak. Kritisch, betrokken, eigenzinnig en creatief.

 

Spreekt ons verhaal jou aan en ben jij toe aan een volgende stap in je loopbaan? Stuur jouw motivatie en cv voor 1 oktober 2020 naar Catelijne van Calsteren: catelijne@mvc.nl. Of bel 06-21 84 36 19.

 

Nieuwsgierig geworden en wil je meer weten?

Elkaar zien en spreken, dat werkt natuurlijk het best. Neem daarom contact op met Catelijne van Calsteren.Ja, ik wil contact