Met wie?

Ons ervaren kernteam versterken we waar nodig met uitvoerende specialisten. Wij geloven in een netwerkstructuur en werken graag en veel met andere bureaus en zelfstandigen. Uw vraagstuk bepaalt hoe het team er uit ziet. De maatschap blijft verantwoordelijk voor de integrale projectleiding en uitvoering van kleine en grote projecten. We werken samen met trainers, story tellers, vormgevers, tekstschrijvers, eventbureaus, campagnemakers, gameontwikkelaars en dergelijke. Aan de hand van uw vraag zoeken wij in ons netwerk naar de best passende partner(s) waar we een geolied team mee vormen.

Onze partners

Logo PodiumPodium is een van onze partners in Publiquest. Communiceren, beleven, leren. Dat staat bij Podium centraal. Het bureau werkt met een bonte verzameling mensen aan inspirerende opdrachten over thema’s die er toe doen.
Leene Communicatie is een van onze partners in Publiquest. Met creatieve ideeën en concepten, doordachte adviezen en middelen, goede teksten en slimme contentmarketing draagt het bureau bij aan effectieve communicatie voor diverse organisaties.
Logo OsageOsage is een topbureau als het gaat om ontwerp. Alles kan eenvoudig; dat geldt ook voor de interactie tussen organisaties en hun klanten. Osage verrast met onconventionele, sobere ontwerpen. Niet alleen mooi, maar vooral naadloos toegesneden op de gebruiker.
Logo Via BerthaVia Bertha is onze betrouwbare partner voor ‘van-alles-en-nog-wat’. Als het gemaakt of geregeld moet worden, halen we hen erbij. Grafische vormgeving, desktop publishing en deadlines halen, is de core business van Via Bertha.
 SPITZ is onze creatieve en logistieke partner bij het opzetten van grote events. Zij nemen geen genoegen met de standaardingrediënten van een evenement en zijn altijd op zoek naar nieuwe ideeën, verrassende locaties, opvallende decors en originele mogelijkheden.
 Troje helpt ons veranderopgaves voelbaar te maken. Met de improvisatieacteurs van Troje spelen we situaties uit, houden we organisaties een spiegel voor en kunnen we klanten laten oefenen met ander ‘gedrag’.
 Dit multidisciplinair ontwerpbureau stond aan de wieg van de rijkshuisstijl en is daarmee een van onze partners voor ontwerpen bij de overheid. VormVijf kan de strategie vertalen naar vorm.
Wim Zagt Film LogoWim Zagt Film maakt videoproducties voor overheid, organisaties en bedrijven. Onze ideale partner voor film!