Per 1 september is Remmert van Haaften toegevoegd aan het team van adviseurs van Maatschap voor Communicatie. Remmert is een analytische en nieuwsgierige communicatieadviseur met een grote interesse in maatschappelijke vraagstukken. Hij deed ervaring op in de politiek, het onderwijs en de belangenbehartiging.

Opgeleid als bedrijfseconoom en organisatiesocioloog, is hij via de politiek al snel het communicatievak ingerold. Remmert: ‘Mijn voorliefde voor taal en de spannende dynamiek van verkiezingscampagnes hebben daar zeker aan bijgedragen, maar ook het feit dat ik een echte generalist ben. Leuk aan communicatie is immers ook dat je je overal tegenaan kunt bemoeien. Ik geloof namelijk niet zo in harde scheidslijnen tussen beleid, organisatie en communicatie. Want juist waar verschillende disciplines samenkomen, ontstaan interessante ideeën.’

Remmert is onder andere beschikbaar als strategisch adviseur voor opdrachten in een politiek-bestuurlijke omgeving en als projectleider voor complexe samenwerkingsprojecten.

Wil je meer weten over Remmert? Plan dan een kopje koffie met hem in!