18-11-2021 | vacature

Maatschap voor Communicatie zoekt een ervaren communicatieadviseur

  • Je werkt graag voor het publieke domein en houdt van maatschappelijke vraagstukken

  • Je vindt het leuk om strategieën tot leven te brengen

  • Je bent een kei in de uitvoering en haalt hier veel plezier uit

  • Je bent een teamspeler die ook prima zelfstandig werkt

  • Je hebt de ambitie om jezelf verder te ontwikkelen

  • En je wilt werken bij een topbureau 

Over de Maatschap

Wij helpen opdrachtgevers bij schurende maatschappelijke vraagstukken in het publieke domein. Dat doen we vanuit de rotsvaste overtuiging dat interactie tot betere resultaten leidt. Wij voeden het gesprek. Binnen organisaties en daarbuiten. In dialoog en met respect voor verschillende perspectieven helpen wij opdrachtgevers tot afgewogen besluiten te komen en draagvlak te verdienen.

 

Wij zijn gespecialiseerd in strategische communicatie, participatie en het smeden van allianties. Wij zijn een bureau met een uitgesproken mening, die we graag delen. Over maatschappelijke thema’s én over ons vak. Soms een tikkeltje eigenwijs, graven wij naar de vraag achter de vraag. En we zorgen dat het voor elkaar komt.

Ben jij een Maatschapper?

We zoeken een collega met minimaal vijf jaar werkervaring bij of met de overheid. Bureau-ervaring is een pre. Je hebt een duidelijke visie op het communicatievak. En je schakelt moeiteloos van strategie naar uitvoering en andersom. Je bent klantgericht en leidt projecten in goede banen. Of je nu een overheidsorganisatie, hogeschool of energiemaatschappij moet adviseren: als Maatschapper sta je er en zorg je dat het voor elkaar komt. Ook vind je het geen probleem om, net als je collega’s, een paar bureautaken op te pakken.

 

Bij de Maatschap werk je in een informeel, collegiaal team waar je je snel thuis zult voelen. Dat je werk en privé optimaal op elkaar wilt afstemmen, vinden we niet meer dan normaal. Soms werken we tot ’s avonds laat om een deadline te halen, maar je gaat ook rustig wat eerder weg of werkt een dagje thuis. Wij besteden veel tijd aan persoonlijke én teamontwikkeling. Ook doen we regelmatig leuke dingen met elkaar en organiseren we mooie bijeenkomsten.

 

Ons kantoor ligt vlakbij de stations Utrecht Centraal en Utrecht Vaartsche Rijn. Je hebt goede arbeidsvoorwaarden en wilt minimaal 36 uur werken. Zin in? Ja?

 

Stuur dan vóór 5 december 2021 je CV én een motivatie aan office@mvc.nl.

 

Voor vragen kun je contact opnemen met Catelijne van Calsteren: 06 – 21 84 36 19

Nieuwsgierig geworden en wil je meer weten?

Elkaar zien en spreken, dat werkt natuurlijk het best. Neem daarom contact op met Catelijne van Calsteren.Ja, ik wil contact