Een goede positionering waar iedereen in gelooft laat je vliegen

Als communicatieadviseur in het publieke domein wil je een verandering teweegbrengen. Dat is voor Paulien de belangrijkste reden om in dit vak te zitten. Tegelijkertijd is je werk ook heel zichtbaar: iedereen kan zien of je strategie succesvol is of niet! Dat is spannend, maar daar deinst Paulien niet voor terug. Paulien zoekt die spanning op want ze is een adviseur met lef. 

 

Strategisch is ze sterk: ze combineert een conceptueel denkvermogen met praktisch inzicht en een doorpakkende houding. Ze snapt wat er nodig is om een strategie te vertalen naar een concrete aanpak en regelt het dan ook. Daarbij zet ze altijd in op een goede samenwerking met haar omgeving. Paulien maak je blij met een uitdagend positioneringsvraagstuk. Ook is ze graag projectmanager van een intensieve klus waar ze in korte tijd een strategie opstelt en samen met een team van experts de klus uitvoert.

 

Faciliteren van (online) strategiesessies, bijeenkomsten en dialogen kan Paulien als de beste. Met haar aanstekelijke enthousiasme en kennis over (online)gesprekstechnieken zorgt ze voor interactieve sessies waar deelnemers écht tot de kern komen.