Een goede positionering waar iedereen in gelooft laat je vliegen

Als communicatieadviseur in het publieke domein wil je een verandering teweeg brengen. Dat is voor Paulien de belangrijkste reden om in dit vak te zitten. Tegelijkertijd is je werk ook heel zichtbaar: iedereen kan zien of je strategie succesvol is of niet! Dat is spannend, maar daar deinst Paulien niet voor terug. Paulien zoekt die spanning op want ze is een adviseur met lef. 

 

Strategisch is ze sterk: ze combineert een conceptueel denkvermogen met praktisch inzicht en een doorpakkende houding. Ze snapt wat er nodig is om een strategie te vertalen naar een concrete aanpak. En gaat het dan gewoon doen. Daarbij zet ze altijd in op een goede samenwerking met haar omgeving. Paulien maak je blij met een uitdagend positioneringsvraagstuk en is graag projectmanager van een intensieve klus waar ze in korte tijd een strategie opstelt en de klus uitvoert. 

 

In 2018 is Paulien genomineerd voor Communicatietalent van het jaar. In datzelfde jaar ontving ze met haar team een Sabre Award voor de communicatie over de oliebestrijdingsoefening Olie Alert Waddenzee, een opdracht van Rijkswaterstaat.