De coöperatie Publiquest combineert het beste van drie bureaus: Communicatiebureau Podium, Leene Communicatie en Maatschap voor Communicatie. Wij werken samen als één bureau aan communicatie rond complexe maatschappelijke opgaven.

HIER STAAN WE VOOR
Samen zijn we sterk in denken en doen. Sensitief, degelijk in de aanpak en met een grote passie voor de inhoud. Strategisch en goed doordacht. Praktisch en pragmatisch. We adviseren, coördineren en realiseren.

DIT DOEN WE
Publiquest helpt bestuurders, projectleiders, programmamanagers en hun (communicatie)adviseurs hun doelen te realiseren. Publiquest heeft een breed palet aan communicatiespecialismen, kwaliteiten en competenties.

ZO WERKEN WE
In flexibele teams bedienen we onze opdrachtgevers optimaal. Altijd met één aanspreekpunt, stevige regie bij multidisciplinaire projecten en de slagkracht om zaken voor elkaar te krijgen. We bieden persoonlijke aandacht, creativiteit en flexibiliteit van een klein bureau en tegelijkertijd de diversiteit en slagkracht van een groot bureau. Het beste uit twee werelden.

www.publiquest.nl

Steffart Buijs
Leene Communicatie

Steffart Buijs

Frithjof de Haan
Maatschap voor Communicatie

Frithjof de Haan

Ton Koerselman
Communicatiebureau Podium

Ton Koerselman