29-03-2023 | vacature

Maatschap voor Communicatie zoekt twee ervaren communicatieadviseurs

Ben jij een betrokken en inspirerende communicatieadviseur met een voorliefde voor het publieke domein? Voel je je thuis in de dynamiek van een adviesbureau en zoek je veel afwisseling in je werk? Dan zijn we op zoek naar jou!   

 

Over de Maatschap  

Maatschap voor Communicatie is al 22 jaar een toonaangevend strategisch adviesbureau in Nederland. Met een team van 15 Maatschappers helpen we opdrachtgevers bij schurende maatschappelijke vraagstukken en transities. Zoals landbouw, energie, wonen, zorg en werk en inkomen. Wij begeleiden opdrachtgevers in de interactie met hun omgeving. Door dialoog zorgen we voor draagvlak en bereiken we het beste resultaat. Wij werken voor ministeries, provincies, gemeenten en andere organisaties in het publieke domein. 

 

Wij zijn gespecialiseerd in strategische communicatie en participatie. Wij zijn een bureau met een uitgesproken mening, die we graag delen. Over maatschappelijke thema’s én over ons vak. Soms een tikkeltje eigenwijs, graven wij naar de vraag achter de vraag. En we zorgen dat het voor elkaar komt.  

 

Ben jij een Maatschapper?  

We krijgen steeds meer uitdagende nieuwe opdrachten. Daarom is er in ons team ruimte voor twee nieuwe Maatschappers. 

 

Je hebt minimaal 4 jaar werkervaring als communicatieadviseur. Je hebt een eigen visie op het communicatievak. Je schakelt moeiteloos van strategie naar uitvoering en andersom. Of je nu een overheidsorganisatie, hogeschool of energiemaatschappij adviseert: als Maatschapper sta je er en zorg je dat het voor elkaar komt. Verder ben je een echte teamspeler, voel je je thuis in de dynamiek van een bureau en heb je een neus voor nieuwe kansen. Heb je bureau-ervaring, dan heb je een streepje voor. 

 

Wat bieden we jou?  

Bij de Maatschap werk je in een informeel, collegiaal team van 15 collega’s waar je je snel thuis voelt. Wij bieden je een werkomgeving waarin je inhoudelijk wordt uitgedaagd. De baan is afwisselend, je werkt voor 4 of 5 opdrachtgevers tegelijkertijd. We bieden je een goed salaris en aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden. 

 

Dat je werk en privé optimaal op elkaar wilt afstemmen, vinden we niet meer dan normaal. Soms werken we tot ’s avonds laat om een deadline te halen, maar je gaat ook rustig wat eerder weg of werkt een dagje thuis. Wij besteden veel tijd aan persoonlijke en professionele ontwikkeling. Ook doen we regelmatig leuke dingen met elkaar.  

 

Ons kantoor ligt vlakbij Utrecht Centraal. Elke dag zorgen we voor een gezonde lunch 

 

We horen graag van je   

Spreekt ons verhaal jou aan? Neem voor meer informatie telefonisch contact op met onze bureaumanager Paulien Poelarends via 06-52326676 of solliciteer direct door jouw motivatie en cv te mailen naar paulien@mvc.nl 

Nieuwsgierig geworden en wil je meer weten?

Elkaar zien en spreken, dat werkt natuurlijk het best. Neem daarom contact op met Paulien Poelarends.Ja, ik wil contact