Maatschap voor Communicatie is vanaf nu VPRA-gecertificeerd. We voldoen daarmee aan alle kwaliteitseisen die de brancheorganisatie voor communicatieadviesbureaus stelt.

De maatschap heeft de bedrijfsvoering goed ingericht, de financiële systemen en werkprocessen zijn op orde, we werken volgens de gedragscode, evalueren structureel met opdrachtgevers en investeren in opleiding en loopbaanontwikkeling van medewerkers. Opdrachtgevers vinden certificering steeds belangrijker.

Met vlag en wimpel

Ons bureau kon in de beoordeling op alle vlakken aantonen aan de VPRA-norm te voldoen. Opdrachtgevers weten dus zeker dat ze samenwerken met een bureau waarbij betrouwbaarheid, vakmanschap en een goede bedrijfsvoering voorop staan. ‘Met vlag en wimpel geslaagd’ luidde het oordeel van de beoordelaars van de Commissie VPRA Certificering. We zijn dan ook trots op het behalen van het keurmerk. Managing partner Frithjof de Haan: “De kwaliteit van onze dienstverlening staat voor ons altijd op nummer 1. Kritisch naar jezelf kijken en streven naar verbetering is altijd goed. De voorwaarden die de VPRA stelt, stimuleerden ons om de puntjes op de ‘i’ te zetten.”

Meer weten over ons? Maak kennis met het bureau of plan een kop koffie in!

Aanvullende informatie over het VPRA Certificaat? Klik hier!