Wat doen we?

Wij helpen uw organisatie, project, programma of medewerkers communicatiever te maken. Vanuit de rotsvaste en onderbouwde overtuiging dat communicatieve organisaties beter presteren.

Wij helpen u beter te luisteren naar de binnen- en buitenwereld en gericht de dialoog aan te gaan. Met luisteronderzoek, onderstroommetingen maar vooral door het lef te hebben lastige vragen op de agenda te zetten. Durf het onbespreekbare bespreekbaar te maken. Luister naar datgene wat niet gezegd wordt en ga op het gevaar af. Dat vereist specifieke vaardigheden. Om het gedoe op tafel te krijgen, om mensen zich echt uit te laten spreken en gesprekken beter te laten verlopen zullen expertises als teamcoaching, het faciliteren van bijeenkomsten, organisatieopstellingen, discourse analyse en paradoxaal adviseren steeds belangrijker worden.

Wij ontwikkelen met u een aanpak, strategie en visie. Wij doen onderzoek, begeleiden het proces, verzorgen kennisoverdracht en trainen en coachen. Voor elke opdracht kijken we graag samen met u naar een op maat gesneden, innovatieve ondersteuning. Wij richten ons op kortlopende projecten zoals het organiseren van een werkbijeenkomst of workshop tot en met langlopende communicatieondersteuning binnen uw organisatie.

Onze aanpak is altijd maatwerk. Vanuit een doordachte strategie maken we gebruik van innovatieve en inspirerende methoden en werkvormen. Altijd op het grensvlak van ‘proven technology’ en vernieuwing. We zijn gedreven en nieuwsgierig en zoeken met opdrachtgevers en betrokkenen naar nieuwe mogelijkheden. Deze aanpak leidt tot een even creatief als doordacht en gedragen advies.