LEGO® SERIOUS PLAY®

Strategie- en teamontwikkeling met Lego

Wilt u samen met collega’s op een creatieve manier een strategie voor uw project, programma of organisatie ontwikkelen? Of inzichten opdoen over uw team en hoe jullie beter samen kunnen werken? Dan kan Maatschap voor Communicatie daar de bouwstenen voor geven! Onze adviseurs zijn gecertificeerd facilitator in LEGO® SERIOUS PLAY®. Dat is een ‘hands on’-methode waarbij u Lego gebruikt om creatief over vraagstukken na te denken. De kracht van LEGO® SERIOUS PLAY® is dat iedereen de ruimte krijgt om zijn of haar visie te bouwen en toe te lichten en dat alle individuele bijdragen leiden tot één gezamenlijk model. Daarnaast is het natuurlijk hartstikke leuk!

Strategieontwikkeling

Met LEGO® SERIOUS PLAY®

Strategieontwikkeling

Met je collega’s op een creatieve manier strategie ontwikkelen.

Teamontwikkeling

Met LEGO® SERIOUS PLAY®

Teamontwikkeling

Bouw letterlijk aan je jullie samenwerking en teamspirit: samen kom je verder.

Vraagstukken

Met LEGO® SERIOUS PLAY®

Vraagstukken

Los vraagstukken en lastige puzzels op dankzij jullie verbeeldingskracht.

Erkende Facilitators

Voor LEGO® SERIOUS PLAY®

Erkende Facilitators

Onze adviseurs zijn officieel gecertificeerde LEGO® SERIOUS PLAY® facilitators.

Wanneer LEGO® SERIOUS PLAY®?

LEGO® SERIOUS PLAY® is in te zetten bij diverse vraagstukken die u in teamverband wilt aanpakken. U maakt gebruik van de denk- en verbeeldingskracht van uw hele team en brengt die vervolgens terug tot een concreet, gezamenlijk eindresultaat. De methode werkt goed om plannen, visies, behoeften en wensen concreet te maken en is bij uitstek geschikt om strategieën of visies te ontwikkelen en aan teams te werken.

Nieuwgierig geworden?
Bel 030 271 04 27 of mail info@mvc.nl voor meer informatie.

Wat klanten zeggen

Dankzij de LEGO-steentjes hebben onze afdeling een flinke impuls gegeven; mooi om te zien hoe iedereen vorm gaf aan zijn idee voor de toekomst.
Sara Jansen
Voor ons business plan van komend jaar waren we op zoek naar een verfrissende aanpak. Deze workshop was geweldig leuk én leverde een mooie strategie op!
Chris van Zanten