Werken bij de Maatschap

Momenteel hebben we geen openstaande vacatures. Houd onze website en social media-kanalen in de gaten voor toekomstige vacatures!


[Vacature – deadline verstreken 8 februari 2019]

Ben jij een betrokken adviseur die zich graag ontwikkelt? Dan zoeken wij jou!

  • Je bent communicatieadviseur met verstand van organisaties; of organisatieadviseur met verstand van communicatie 
  • Je hebt drie tot zeven jaar werkervaring 
  • Je hebt de ambitie om jezelf verder te ontwikkelen
  • Je kan analytisch en strategisch denken en bent sterk in het geven van helder advies 
  • Je werkt graag voor het publieke domein en houdt van maatschappelijke vraagstukken
  • Je bent een teamspeler die ook prima zelfstandig werkt

Jij wilt werken bij een topbureau. Maatschap voor Communicatie is een strategisch adviesbureau op het snijvlak van communicatie en organisatie. Waar die lijnen bij elkaar komen wordt het echt spannend. Bij complexe opdrachten zijn we op ons best. Daarom kiezen we voor opdrachten die we leuk vinden; dan komt geld verdienen vanzelf. 

We werken voor ministeries, provincies, gemeentes. En voor allerlei andere  partijen die in het publieke domein werken aan de maatschappelijke vragen van vandaag en morgen. Met een enthousiast team met slimme, betrokken adviseurs die de confrontatie niet schuwen: onafhankelijk en vaak een tikkeltje eigenwijs en tegendraads. 

Past dat bij je? We zoeken nieuwe collega’s; talentvol en klaar om de volgende stap te zetten. Je hebt een aantal jaar ervaring (misschien ook aan de bureauzijde) en een visie op het vak. Of je nu een overheidsorganisatie, school of energiemaatschappij moet adviseren: jij staat er en zorgt dat het voor elkaar komt. Ook draai je je hand er niet voor om, net als je collega’s, een paar bureautaken op te pakken. 

Bij ons werk je in een informeel, collegiaal team. Samen, aan een grote tafel, met goede koffie en aandacht voor je persoonlijke ontwikkeling. Dat je werk en privé optimaal op elkaar wilt afstemmen, vinden we niet meer dan normaal. Soms werken we tot ’s avonds laat om een deadline te halen, maar je gaat ook rustig wat eerder weg of werkt een dagje thuis. Ook sponsoren we de leerstoel Communicatie (UvA, via Logeion), doen we aan pubquizen, stedentrips, hardlopen, fietsen en organiseren we een geweldig communicatiefestival!   

Onze uitvalsbasis ligt vlakbij de stations Utrecht Centraal en Utrecht Vaartsche Rijn. Je hebt goede arbeidsvoorwaarden en wilt minimaal 32 uur werken. En je deelt mee in de winst van het bureau. Zin in? Ja?

Stuur dan uiterlijk 8 februari 2019 je CV en een korte motivatie aan info@mvc.nl. De eerste gesprekken vinden plaats op donderdag 14 februari.

Voor vragen kan je contact opnemen met Henk Buis: 06 22 69 35 56