Hét strategisch adviesbureau voor communicatie en participatie

Als tweedejaars masterstudent sta ik straks aan de start van mijn professionele loopbaan. Tijdens mijn bachelor Humanistiek stonden dialoog en zingeving centraal. De master Communicatie & Innovatie in Wageningen heeft me geleerd om communicatie in te zetten bij het uitdiepen en aangaan van complexe vraagstukken. Voor mijn masterscriptie onderzocht ik de rol van loonwerkers in de transitie naar natuurinclusieve landbouw. Daaruit neem ik mee dat veranderingen, groot of klein, duurzamer zijn als ze van binnenuit komen. En dat communicatie en participatie daarbij essentieel zijn, ook voor het maken van een effectief landbouwbeleid.

 

"Ik ben omdat wij zijn" is een kreet uit de Afrikaanse Ubuntu filosofie. Zowel persoonlijk als professioneel inspireert die mij. We zijn veel sterker verbonden dan onze individualistische maatschappij doet lijken. Via dialoog en participatie kunnen we ruimte geven aan onze verschillen en tegelijkertijd verbinding creëren en ervaren. Ik werk graag met interactieve methoden om de verschillende perspectieven op een vraagstuk samen te brengen en gezamenlijk tot oplossingen te komen.

 

Ik ben creatief, oprecht en empathisch. Werken in een team en het afleveren van een passend en mooi eindproduct geven me voldoening. Daarom ben ik blij om hier bij Maatschap voor Communicatie mijn eerste stap in het werkveld te zetten.