Hét strategisch adviesbureau voor communicatie en participatie

Over ons

Wie we zijn 

De Maatschap voor Communicatie is hét strategisch adviesbureau voor communicatie en participatie.   

We brengen complexe maatschappelijke vraagstukken verder. Wij pakken aan. Leggen verbinding. Maken bespreekbaar. De Maatschap brengt het samen.   

Al meer dan twintig jaar zetten we ons in voor maatschappelijke vraagstukken in het publieke domein. Met effectieve strategieën bouwen we bruggen tussen overheden, publieke organisaties en de samenleving. Dit doen we met een toegewijd team van strategen, communicatieadviseurs en participatiespecialisten. 

Groep

Wat we doen 

Onze aanpak is net zo divers als de uitdagingen die we aangaan. Van burgerberaad tot verandertraject. Van lokale tot landelijke vraagstukken zoals de dialoog over de wolf in Nederland. We werken altijd nauw samen met onze opdrachtgever. Of het nu gaat om een participatieproces of een communicatiestrategie, we zijn erbij van plan tot uitvoering. We verbinden de verschillende perspectieven binnen en buiten de organisatie. We betrekken de juiste mensen en organisaties. We bereiken gezamenlijk oplossingen met draagvlak. 

 

Benieuwd naar ons werk? Bekijk hieronder onze projecten waar wij trots op zijn.

 

Hoe we dat doen 

Samen kom je verder. Daarom werken wij altijd in teamverband. We kijken naar de uitdaging die voorligt, bepalen wat nodig is en koppelen daar het perfecte team aan. Met ijzersterke stakeholdersanalyses krijgen we het speelveld scherp en luisteren we naar de omgeving. We leiden spannende gesprekken en bijeenkomsten in goede banen. Met behulp van onder andere een Message House of een Strategisch Communicatieframe bouwen we treffende strategieën, kernboodschappen en narratieven. Zo verbinden we de binnenwereld met de buitenwereld.   

MVC Groepsfotos 7HR bewerktamber

Nieuwsgierig geworden en wil je meer weten?

Elkaar zien en spreken, dat werkt natuurlijk het best. Neem daarom contact op met Remmert van Haaften.Ja, ik wil contact