Hét strategisch adviesbureau voor communicatie en participatie

Publiquest

Media

De coöperatie Publiquest combineert het beste van drie bureaus: Leene Communicatie, Maatschap voor Communicatie en VormVijf. Wij werken samen als één bureau aan communicatie rond complexe maatschappelijke opgaven.

Hier staan we voor

Samen zijn we sterk in denken en doen. Sensitief, degelijk in de aanpak en met een grote passie voor de inhoud. Strategisch en goed doordacht. Praktisch en pragmatisch. We adviseren, coördineren en realiseren.

Dit doen we

Publiquest helpt bestuurders, projectleiders, programmamanagers en hun (communicatie) adviseurs hun doelen te realiseren. Publiquest heeft een breed palet aan communicatiespecialismen, kwaliteiten en competenties.

Zo werken we

In flexibele teams bedienen we onze opdrachtgevers optimaal. Altijd met één aanspreekpunt, stevige regie bij multidisciplinaire projecten en de slagkracht om zaken voor elkaar te krijgen. We bieden persoonlijke aandacht, creativiteit en flexibiliteit van een klein bureau en tegelijkertijd de diversiteit en slagkracht van een groot bureau. Het beste uit twee werelden.

Nieuwsgierig geworden en wil je meer weten?

Elkaar zien en spreken, dat werkt natuurlijk het best. Neem daarom contact op met Frithjof de Haan.Ja, ik wil contact