Alleen ga je sneller, maar samen kom je verder

Hoe begeleid je ingewikkelde maatschappelijke veranderingen waar veel verschillende – en vaak tegengestelde – belangen spelen? Daarvoor ben je bij Remmert aan het goede adres. Hij vindt dat je als professional in het publieke domein niet meer zonder de buitenwereld kan. Want als je belanghebbenden vergeet te betrekken, sta je al meteen op achterstand. Zorgvuldige communicatie en oprechte participatie zijn dan ook cruciaal om maatschappelijke veranderingen tot een succes te maken.

 

Remmert heeft een achtergrond in de politiek en bij belangenorganisaties. Hij adviseert organisaties in het publieke domein, zoals gemeenten, provincies en ministeries, over complexe communicatie- en participatievraagstukken. Zijn aanpak kenmerkt zich door een gedegen analyse van het speelveld om vervolgens samen met u een strategie te ontwikkelen die werkt. Want pas als uw hoofdpijndossier in beweging komt, is zijn missie volbracht.

 

Remmerts Participatietips

Burgerparticipatie is hot. Van burgerforum tot uitdaagrecht en van groenbeheer tot klimaatbeleid. De mondige burger is niet meer weg te denken. Terecht, maar hoe ga je daar als professional in het publieke domein mee om? In de serie "Remmerts participatietip" geeft Remmert regelmatig een tip om het maximale uit participatie te halen. 

 

Bekijk hier alle tips