Hét strategisch adviesbureau voor communicatie en participatie
01-10-2019 | event

#19FOREVER – Feestje met inhoud

Header save the date 730

De Maatschap wordt op 1 oktober 19 jaar. Dit willen we graag met jou vieren. We organiseren een feestje met inhoud. Ben je erbij?

 

Op dinsdag 1 oktober vieren wij ons verjaardagsfeestje. We worden op die dag negentien. “Nineteen forever” zoals Joe Jackson verlangend zingt. Altijd jong en toch volwassen, fris van geest en onverschrokken. Wie wil dat niet?

 

We trakteren je graag op een paar mooie inhoudelijke onderwerpen, een glas of wat, muziek, een heerlijk buffet en uitstekend gezelschap.


 Als food for thought nemen we je mee in vier maatschappelijke vraagstukken waarvoor de oplossingen niet zo één, twee, drie te vinden te zijn. Het vereist wikken, wegen en gerichte maatschappelijke dialogen.

 

• Wat zijn de lessen van Groningen? We gaan samen met Michael Sijbom – directeur Communicatie NAM en voormalig burgemeester – het gesprek aan.  

 

 ‘Boze burgers’ versus ‘dove bestuurders’: hoe voer je het gesprek over (wilde) natuur in Nederland? We bespreken de case Oostvaardersplassen. Met de projectleider, bestuurder en de boswachter.

 

• De omgevingswet als één grote communicatiekans. Wat is er nodig om de omgevingsvisie in echt te laten werken? Gelderland deelt kracht en kwetsbaarheid.

 

• Samen innoveren als overheid en marktpartijen. Dat klinkt goed. De praktijk is echter weerbarstig. Rijkswaterstaat neemt ons samen met haar samenwerkingspartners mee bij de ontwikkeling van het Circulair Viaduct. 

 

De inhoud houden we kort en krachtig. Er blijft ruim tijd over om samen te praten, te eten en te drinken.

 

Kom je ook? We vinden het fijn als jij erbij bent!

 

Wat: Maatschap voor Communicatie verjaardagsfeest #19FOREVER

Waar: Het Huis Utrecht, Boorstraat 107 in Utrecht. 
Wanneer: 1 oktober 15:00-19:00 uur

 

We hopen je 1 oktober weer te ontmoeten.

Nieuwsgierig geworden en wil je meer weten?

Elkaar zien en spreken, dat werkt natuurlijk het best. Neem daarom contact op met Frithjof de Haan.Ja, ik wil contact