Hét strategisch adviesbureau voor communicatie en participatie

Boris brengt ervaringen samen

Met mijn achtergrond in confict studies en PR begrijp ik hoe belangen en storytelling samen aan de basis liggen van verhoudingen. Hoe kijken burgers tegen bestuurders aan, wat vormt de relatie tussen journalist en politicus en op welke punten verschillen belangengroepen werkelijk van elkaar?

 

Bij de Maatschap schep ik als communicatieadviseur en gespreksbegeleider duidelijkheid, zodat mensen en groepen elkaar beter begrijpen en in het midden kunnen ontmoeten. Een luisterend oor voor waar iemand vandaan komt, een scherp oog voor de rode draad en het lef om het gesprek aan te gaan: daarmee maak ik het verschil.

Als adviseur combineer ik een resultaatgerichte en creatieve werkhouding met een planmatige aanpak. Nieuwe kansen aanboren, naar iets tastbaars toewerken en trots zijn op wat er onder de streep staat, daar haal ik plezier uit. Ik ben niet bang om de nodige kritische vragen te stellen en houd altijd een scherpe blik op nieuwe routes naar het beste resultaat. Waar lopen we tegenaan, wat kan wel, en wat kan er nog meer?

 

Ben jij op zoek naar frisse energie en durf om jouw communicatie- of participatievraagstuk verder te brengen? Neem dan contact op, ik hoor er graag meer over.

 

Meer weten over Boris, zijn werkervaring en expertise? Bekijk ook zijn LinkedIn profiel.