Het is niet wat je zegt, maar wat mensen horen

Als communicatieadviseur denk ik graag strategisch mee over complexe maatschappelijke vraagstukken en ben ik een bedreven projectmanager met een scherp oog voor de uitvoering.  

 

Door mijn achtergrond in Multimedia Design, Communicatiewetenschappen en mijn ervaring binnen het academische werkveld en als communicatieadviseur, heb ik een waardevolle ervaringsmix. Mijn kracht ligt in het vertalen van complexe onderwerpen naar ieder niveau en weet deze op professionele wijze te communiceren naar verschillende doelgroepen en stakeholders. Ik denk hierbij graag mee over de vorm. Met als uitgangspunt de doelgroep en het inzetten van de middelen die hierbij aansluiten.

 

Als projectmanager houd ik overzicht en help ik structuur aanbrengen in een project. Ik zie waar kansen liggen en zet hoofdlijnen om naar concrete acties. Hierbij staat een sterke samenwerking en gelijkwaardigheid voor mij centraal.

 

Mijn motto is: houd een open mind, wees nieuwsgierig en vermijd aannames. Laten we beginnen met het stellen van de juiste vragen.