Hét strategisch adviesbureau voor communicatie en participatie

Lotte brengt motieven samen

In alles wat ik doe streef ik naar een duurzamere wereld. Hiervoor moeten veel dingen in de maatschappij anders worden ingericht. Verandering. Dat stuit regelmatig op weerstand. Gaandeweg heb ik geleerd dat je verandering kunt versnellen door mensen op de juiste manier te betrekken bij het proces. Verduurzamen heeft, kortom, een belangrijke sociale en maatschappelijke component. Het is mensenwerk. Dat mensgerichte werk is waar ik mijn talenten kwijt kan.

 

Mijn motto: Als je van twee kanten komt, hoef je niet te botsen. In een wereld waarin verandering de enige constante is, en het publieke debat vooral wordt bepaald door de uitersten, zoek ik naar manieren om boven water te krijgen wat mensen drijft. Door uit te diepen waar standpunten vandaan komen ontstaat meer onderling begrip, en daarmee acceptatie van de (best mogelijke) oplossing.

 

Heb jij een complexe veranderopgave? En ben je op zoek naar een sympathieke en betrokken verbinder, die mensen in beweging krijgt? Ik ontwerp en faciliteer graag jouw participatieproces.

 

Meer weten of Lotte’s ervaring en expertise? Bekijk hier haar profiel op LinkedIn.