Hét strategisch adviesbureau voor communicatie en participatie
30-01-2020 | nieuws

Catelijne treedt toe als partner van de Maatschap

NFP 190173 259 111949212528

Ze was al een jaar een stuwende kracht in het bureau, maar Catelijne bevestigt nu echt haar onmisbare rol door toe te treden als partner van de Maatschap. Vanaf dit jaar is zij naast Henk en Frithjof vennoot van Maatschap voor Communicatie.

 

“Ik ben zo trots dat Catelijne zich op deze manier aan het bureau wil verbinden”, aldus Frithjof over deze uitbreiding. “Catelijne brengt een mooie balans in de drie-eenheid die wij nu als partners vormen. Ze is een ongelofelijk harde werker, met veel liefde voor het bureau en onze adviseurs.”

 

Catelijne is niet alleen sparringpartner voor verschillende opdrachtgevers, ook zorgt ze er voor dat de Maatschap draait. Met aandacht voor alle Maatschappers, de processen en een goede werkverdeling. Haar overtuiging: een warme en solide thuisbasis, waar iedereen een plek heeft, is de basis voor geluk. Van daaruit volgt de rest vanzelf.

 

Na een start in de reclamewereld, werkte Catelijne vijf jaar als adviseur bij HVR Group in Den Haag. De afgelopen vier jaar was zij zelfstandig ondernemer en adviseerde o.a. diverse provincies, gemeenten en andere organisaties in het publieke domein.