Wacht niet tot de verandering jou in gang zet

Ik ben een ervaren en nieuwsgierige communicatieadviseur die weet van aanpakken. Samen met de opdrachtgever ga ik op zoek naar de vraag achter de vraag, breng ik de betrokkenen in kaart en onderzoek wat nodig is om het gewenste doel te bereiken. Ook ben ik een echte teamspeler, sterk in projectmanagement en schakel ik makkelijk tussen strategie en uitvoering.

Ik ben gespecialiseerd in verandercommunicatie en gedragsverandering. Het liefst werk ik aan strategieën en campagnes waarin ik mensen help om naar eigen vermogen deel te nemen aan onze maatschappij.

 

Waarom doen mensen wat ze doen? Wat is het gewenste gedrag dat we graag van mensen willen zien? En wat is ervoor nodig om mensen hun huidige gedrag aan te laten passen naar het gewenste gedrag? Op deze vragen zoek ik het antwoord en ontwikkel vervolgens een strategie die werkt.

 

In mijn werk focus ik mij graag op het menselijke aspect. De doelgroep verlies ik daarbij nooit uit het oog. Een groot deel van de oplossing ligt namelijk in het inzicht dat de doelgroep ons geeft. Zo breng ik jouw vraag en de doelgroep samen.