Hét strategisch adviesbureau voor communicatie en participatie

Niels brengt emoties samen

Mensen naar elkaar laten luisteren, juist wanneer de emoties hoog oplopen en de druk vol op de ketel staat. Dát maakt werken bij de Maatschap voor mij een baan waarin ik mijn talenten kwijt kan. Of het nu het begeleiden van een participatiebijeenkomst over vluchtelingenopvang in de wijk is, of samen met jouw belangrijkste partners een gezamenlijke communicatiestrategie maken… met empathie, humor en een scherp analytisch vermogen help ik je verder. 

 

Al vijftien jaar adviseer ik gemeenten, provincies, ministeries en andere overheidsorganisaties over complexe vraagstukken met bestuurlijke, politieke en maatschappelijke druk. Daarin heb ik geleerd emoties niet uit de weg te gaan. Boosheid, verdriet en enthousiasme zijn allemaal uitingen van enorme betrokkenheid. Bij de Maatschap zetten we die betrokkenheid in om samen tot de best mogelijke oplossing te komen.

 

Heb je een resultaatgerichte strateeg, conceptueel denker of gespreksleider nodig? Iemand die goed kan luisteren én praten? Ik ga graag met je in gesprek.

 

Meer weten over Niels zijn werkervaring en expertise? Bekijk zijn profiel op LinkedIn.