De nieuwe werkelijkheid vraagt om nieuwe patronen

Niels is een creatieve en doortastende senior adviseur met flink wat vlieguren in de overheidscommunicatie op de teller. Met zijn brede kennis en ervaring, zijn enthousiasme en humor krijgt hij mensen en organisaties in beweging. Daarbij kan hij putten uit zijn ijzersterke adviesvaardigheden, maar ook uit zijn ervaring als gespreksleider, illustrator en campagnemanager. 

 

Als adviseur en strateeg bewaakt Niels de balans tussen grote dromen en kleine gebaren, tussen bestuurskamer en markthal. Hij is het meest op z'n plek bij complexe trajecten met bestuurlijke, politieke en maatschappelijke druk om samen het beste resultaat te behalen. De optimale route naar dat resultaat, daarvoor kun je bij Niels terecht.

 

Participatie is daarin essentieel. De tijden waarin plannen achter gesloten deuren werden bedacht en zonder ruggespraak over Nederland werden uitgestort, zijn écht voorbij. De maatschappij is zichtbaarder dan ooit. Medestanders en tegenstanders organiseren zich sneller dan voorheen en laten zich steeds minder leiden door oude patronen. Elkaar aan de voorkant vinden en op zoek gaan naar gemeenschappelijke grond om op verder te bouwen is noodzakelijk. Niels zoekt graag met je mee.