Hét strategisch adviesbureau voor communicatie en participatie
31-05-2024 | vacature

Gezocht: Medior Communicatieadviseur

Voel jij je thuis in de dynamiek van een adviesbureau, wil je strategisch uitgedaagd worden en zoek je veel afwisseling en uitdaging in je werk? Dan zijn we bij de Maatschap voor Communicatie op zoek naar jou!   

 

Over de Maatschap 

De Maatschap voor Communicatie is hét strategisch adviesbureau voor communicatie en participatie. Met een krachtig aandeel in complexe maatschappelijke opgaven. Wij pakken aan. Leggen verbinding. Maken bespreekbaar. De Maatschap brengt het samen.   

 

Wat bieden we jou?  

Bij de Maatschap werk je in een informeel team van 20 collega’s waar je je snel thuis voelt. Wij bieden je een werkomgeving waarin je inhoudelijk wordt uitgedaagd en aan de slag gaat met actuele communicatie- en participatievraagstukken. We werken aan thema’s zoals landbouw, energie, wonen, zorg en werk en inkomen. Onze opdrachtgevers zijn ministeries, provincies, gemeenten en andere organisaties in het publieke domein.   

 

Als je bij ons aan de slag gaat als adviseur, werk je aan meerdere opdrachten tegelijkertijd. Dit zorgt voor veel afwisseling in je werk. Denk aan het ontwikkelen en uitvoeren van een communicatiestrategie voor de transitie van het landelijk gebied, het ontwikkelen en begeleiden van een gedragscampagne om mensen met geldzorgen te activeren om hulp te zoeken, het organiseren van een burgerberaad, het begeleiden van een dialoogtraject over de wolf in Nederland of het ontwikkelen van communicatiemiddelen voor de Europese Verkiezingen.  

Er werken veel communicatie- en participatieadviseurs bij de Maatschap. Door met hen samen te werken, krijg je de kans om van hen te leren en je kennis te verrijken. Zij vinden het natuurlijk ook leuk om meer over jouw kennis te leren. 

 

Dat je werk en privé optimaal op elkaar wilt afstemmen, vinden we niet meer dan normaal. Soms werken we tot ’s avonds laat om een deadline te halen, maar op andere momenten nemen we ook gerust een middag vrij. Je bepaalt zelf waar en wanneer je werkt.   

 

Tot slot bieden we: 

Een fijn kantoor vlakbij Utrecht Centraal, met elke dag een gezonde lunch 

Tijd en budget om opleidingen en cursussen te volgen en om de week op vrijdag een kennissessie 

Een gratis lidmaatschap bijLogeion, de beroepsvereniging voor communicatieprofessionals 

Een goed salaris en pensioen 

Een 100% reisvergoeding 

 

Ben jij de adviseur die wij zoeken?   

We krijgen steeds meer mooie opdrachten. Daarom is er in ons team ruimte voor een nieuwe adviseur.  Wij zoeken een collega met 2-6 jaar werkervaring als communicatieadviseur. Je hebt een eigen visie op het communicatievak. Je schakelt moeiteloos van strategie naar uitvoering en andersom. Of je nu een overheidsorganisatie, hogeschool of woningbouwvereniging adviseert: als Maatschapper sta je er en zorg je dat het voor elkaar komt. Verder ben je een echte teamspeler, voel je je thuis in de dynamiek van een bureau en zie je nieuwe kansen. Heb je bureau-ervaring, dan heb je een streepje voor.  

 

We horen graag van je voor 24 juni 2024

Spreekt ons verhaal jou aan? Neem voor meer informatie telefonisch contact op met Roderick Gielis 06 46 42 40 23 of solliciteer direct door jouw motivatie en cv te mailen naar info@mvc.nl.