Hét strategisch adviesbureau voor communicatie en participatie

Emely brengt ideeën samen

Ik ben een doelgerichte adviseur die plezier haalt uit het vertalen van creatieve ideeën naar concrete plannen. Ik spreek in begrijpelijke taal, ben altijd in voor een goed gesprek en durf zakelijk te zijn. Wat mij kenmerkt, is mijn relatiegerichte en strategische aanpak. Als adviseur ben ik een gevoelsmens, mijn aanpak is er dan ook op gericht om de mensen met wie ik werk positief te beïnvloeden. Het opbouwen van een vertrouwensrelatie met mijn opdrachtgever is daarin essentieel.

 

Met scherpte, verbinding en een positieve blik onderscheid ik me. Een taai vraagstuk bekijk ik het liefst met een helikopterblik. Ik combineer mijn kennis van bestuurskunde en communicatie om de vraag te doorgronden. Daarvoor vind ik het belangrijk om met jouw hulp een volledig beeld te krijgen van de ‘vraag achter de vraag’: om wie gaat het? Welke relaties zijn van belang? En wie is eigenlijk de échte opdrachtgever? Hebben we dat helder, kan ik adviseren met impact. Gevraagd en ongevraagd.

 

Op zoek naar een adviseur die helderheid, verbinding en resultaat brengt? Laten we in gesprek gaan. Samen geven we jouw communicatie- of participatiedoelen vorm.

 

Meer weten over Emely haar werkervaring en expertise? Bekijk haar profiel op LinkedIn