Hét strategisch adviesbureau voor communicatie en participatie

Mardoeka brengt verhalen samen

Ik vind het belangrijk om in mijn werk bij te dragen aan onderwerpen die mensen raken, onderwerpen die er toe doen. De maatschappelijke vragen waar ik bij Maatschap aan werk, gaan altijd over waarden. Bijvoorbeeld gezondheid, vrijheid of veiligheid. Daarin zijn er altijd verschillende verhalen, perspectieven en waarheden. Ik wil die graag onderzoeken en bij elkaar brengen. Ik ga aan op het bedenken van een stevige communicatiestrategie en vertaal deze ook graag naar creatieve oplossingen die werken in de praktijk.


Ik ben ervan overtuigd dat je eerst het gesprek aan moet gaan en met een flinke dosis nieuwsgierigheid naar elkaar moet luisteren. Wat is de onderliggende vraag, wie zijn de spelers en wat is hun verhaal? Met 10 jaar werkervaring bij en voor de overheid ben ik gewend te werken in een politiek-bestuurlijke omgeving met complexe vraagstukken. Van het verstevigen van een netwerk van professionals in het sociaal domein tot het zoeken naar draagvlak voor een voetbalkooi in de wijk; het begint bij echt luisteren.

Zoek je een ervaren adviseur met een creatieve pen, die strategie en uitvoering samenbrengt? Of heb je behoefte aan een facilitator voor je bijeenkomst? Ik ga graag met je in gesprek.