Hét strategisch adviesbureau voor communicatie en participatie
01-04-2022 | nieuws

Remmert van Haaften nieuwe partner Maatschap voor Communicatie

Nieuwsgierig geworden en wil je meer weten?

Elkaar zien en spreken, dat werkt natuurlijk het best. Neem daarom contact op met Remmert van Haaften.Ja, ik wil contact
Remmert NFP 190179 111880873780

Remmert van Haaften (36) is toegetreden als partner bij Maatschap voor Communicatie. Samen met Henk Buis en Frithjof de Haan gaat hij het adviesbureau leiden. Remmert kwam vier jaar geleden in dienst bij de Maatschap en specialiseerde zich tot participatiestrateeg. Hij begeleidde talloze dialoog- en participatietrajecten met botsende belangen, waaronder de Oostvaardersplassen. Nu is het tijd voor de volgende stap in zijn carrière. 

 

“Wij zijn ontzettend blij met het toetreden van Remmert. Remmert is een steengoede adviseur. Hij weet de inhoudelijke opgave snel tot de kern terug te brengen, schetst het proces en weet de betrokken partijen te verbinden. De portefeuille bedrijfsvoering en financiën is door zijn economische achtergrond bij Remmert in goede handen”, aldus oprichter Frithjof de Haan.

Media

Remmert over zijn aantreden als nieuwe partner: “De afgelopen jaren is de Maatschap mijn professionele thuishonk geworden. Het is een plek waar ik samen met slimme collega’s kan werken aan schurende maatschappelijke vraagstukken. Dat is nu meer dan ooit relevant. Daar zet ik als partner graag mijn schouders onder.”

Over Remmert 

Remmert heeft een achtergrond in de politiek en bij belangenorganisaties. Hij adviseert organisaties in het publieke domein, zoals gemeenten, provincies en ministeries, over complexe communicatie- en participatievraagstukken. Zijn aanpak kenmerkt zich door een gedegen analyse van het speelveld om vervolgens samen met de opdrachtgever een strategie te ontwikkelen die werkt. Remmert is ook wel bekend van zijn videoserie Remmerts participatietip.