Hét strategisch adviesbureau voor communicatie en participatie

Roderick brengt gedrag samen

Denken vanuit de doelgroep is mijn motto. Wat drijft mensen en hoe kun je hun gedrag beïnvloeden? Ik neem je graag mee in het onbekende, zoek daarin naar verbinding en een juiste strategie op maat. Dat doe ik het liefst samen. Mensen met wie ik werk omschrijven mij daarom als verbindend, coachend en altijd gericht op samenwerking. Daardoor kan ik organisaties en bovenal mensen meekrijgen in de gewenste richting. 

 

Als senior adviseur ben ik al meer dan twintig jaar bedreven in het opstellen van strategische marketing- en communicatieplannen. Ook heb ik ruime ervaring in het opzetten en aansturen van projectteams en afdelingen. Ik ben gespecialiseerd in gedragsverandering en gebruik hiervoor verschillende modellen. Het meest op mijn plek ben ik als strategisch adviseur en sparringpartner van het management. Samen op zoek naar het optimale resultaat, telkens weer!

 

Heb jij een strategisch vraagstuk en wil je eens sparren met een verbindende en ervaren adviseur? Neem dan contact met mij op!

 

Meer weten over Roderick zijn werkervaring en expertise? Bekijk hier zijn profiel op LinkedIn

Projecten met Roderick

Het ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid (SZW) vroeg ons een campagne te ontwikkelen om mensen met geldzorgen te wijzen op regelingen en inkomensondersteuning en hen te activeren om hulp te zoeken. Samen met onder meer Geldfit, andere samenwerkingspartners van SZW en ervaringsdeskundigen hebben we de succesvolle campagne “Je staat er niet alleen voor” ontwikkeld. Je vindt hier meer informatie over deze gedragsinterventie.