Gedragsverandering begint met verbinding

Als ervaren senior adviseur en manager ben ik zeer bekend met het werken in complexe organisaties. Ik vertaal graag lastige materie naar de praktijk. Ik sta voor vernieuwing en innovatie. Altijd met oog voor wat de klant wil, waar hij of zij het beste mee geholpen kan worden. Daar krijg ik de meeste energie van.

 

Denken vanuit de doelgroep is mijn motto. De klant meenemen in het onbekende, zoeken naar verbinding. Dat doe ik het liefst samen. Collega’s omschrijven mij daarom als verbindend, coachend en altijd gericht op samenwerking.

 

Ik ben een doortastende professional met visie en kan uitstekend project- en planmatig werken. Ik ben open, integer en loyaal. Wat je ziet, krijg je ook. Daardoor kan ik organisaties en bovenal mensen meekrijgen in de gewenste richting.  

 

Als senior adviseur ben ik bedreven in het opstellen van strategische marketing- en communicatieplannen. Ook heb ik ruime ervaring in het opzetten, aansturen en organiseren van projectteams en afdelingen. Verder ben ik gespecialiseerd in gedragsverandering en gebruik hiervoor verschillende modellen. Ik ben het meest op mijn plek als strategisch adviseur en sparringpartner van het management. Hierbij adviseer ik graag over corporate communicatie, crisiscommunicatie, reputatie- en verandermanagement. Samen op zoek naar het optimale resultaat, telkens weer!

Projecten met Roderick

Het ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid (SZW) vroeg ons een campagne te ontwikkelen om mensen met geldzorgen te wijzen op regelingen en inkomensondersteuning en hen te activeren om hulp te zoeken. Samen met onder meer Geldfit, andere samenwerkingspartners van SZW en ervaringsdeskundigen hebben we de succesvolle campagne “Je staat er niet alleen voor” ontwikkeld. Je vindt hier meer informatie over deze gedragsinterventie.