Groeien is springen in het onbekende, telkens weer

Als ervaren senior adviseur en manager is Roderick zeer bekend met het werken in complexe organisaties. Hij heeft het natuurlijke talent lastige materie te vertalen naar de praktijk. Roderick staat voor vernieuwing en innovatie. Altijd met oog voor wat de klant wil, waar hij of zij het beste mee geholpen kan worden. Daar krijgt hij de meeste energie van. 

 

Denken vanuit de doelgroep is zijn motto. De klant meenemen in het onbekende, zoeken naar verbinding. Dat doet hij het liefst samen. Collega’s omschrijven hem daarom als verbindend, coachend en altijd gericht op samenwerking 

 

Roderick is een doortastende professional met visie en kan uitstekend project- en planmatig werken. Hij is open, integer en loyaal. Wat je ziet, krijg je ook. Daardoor kan hij organisaties en bovenal mensen meekrijgen in de gewenste richting.  

 

Als senior adviseur is Roderick bedreven in het opstellen van strategische marketing- en communicatieplannen. Ook heeft hij ruime ervaring in het opzetten, aansturen en organiseren van projectteams en afdelingen. Hij is het meest op zijn plek als strategisch adviseur, sparringpartner van het management over corporate communicatie, crisiscommunicatie, reputatie- en verandermanagement. Samen op zoek naar het optimale resultaat, telkens weer!